27 Ocak 2012 Cuma

Polisten gece yarısı 'pardon' operasyonu

TMŞ polisleri "KCK" operasyonları kapsamında 1 Mayıs Mahalesi'nde oturan ESP'lilerin evine baskın düzenledi. Kar maskeleri ve uzun namlulu silahlarla kapıyı kırarak içeri giren polisler, ESP'lileri yere yatırarak kelepçeledi. 3 saat boyunca arama yapan polisler "pardon" diyerek evden ayrıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TMŞ ekipleri tarafından Ataşehir 1 Mayıs Mahallesi'nde oturan ESP'lileri evine baskın düzenlendi.

Gece 24.00'da kar maskeli polisler uzun namlulu silahlar ve kalkanlarla kapıyı kırarak eve girdi. ESP'liler ve birlikte çay içtikleri misafirlerini darp ederek yere yatıran polis, herkesin ellerini arkadan kelepçeledi.

"KCK" operasyonları kapsamında "ihbar" üzerine baskın düzenlendiklerini söyleyen polisler, tüm evi arama adı altında talan etti. 3 saat boyunca bütün evi arayan TMŞ polisleri, "pardon" diyerek evden ayrıldı. Aramada hiçbir şeye el konulmazken hiçkimse de gözaltına alınmadı.

ESP'lilerin evinin yanı sıra alt katta bulunan bir öğrenci evinin de basıldığı öğrenildi. Bu dairenin kapısını çalarak içeri giren polislerin içerideki gençlere kimlik kontrolü yaptığı ve evi aradıktan sonra ayrıldıkları bildirildi.

Kaynak: ETHA