17 Eylül 2011 Cumartesi

"Bizim Memleketten Travesti Çıkmaz"


İstanbul Bahçelievler’de saldırıya uğrayan transeksüel E. Ö.’yü, "Bizim oralardan travesti çıkmaz" diyen kişilerin bıçakladığı ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler’de kiraladıkları arabaya aldıkları E. Ö.’yü (32), Ayazağa’daki Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir hafriyat alanına götürdükten sonra vücudunun değişik yerlerinden bıçaklayarak yaralayan iki zanlı gözaltına alındı.

Şişli Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlılar E. Ö.’yü kendileriyle aynı memleketli olduğu için dövüp bıçakla yaraladıklarını söyledi.

Polis kayıtlarına göre arabasına aldıkları E. Ö ile yolculuk sırasında memleket muhabbeti yapan zanlılar, E. Ö. ile ’hemşeri’ çıkınca onu dövmeye başladı. "Bizim oralardan travesti çıkmaz" diyerek E. Ö.’yü Ayazağa’daki hafriyat alanına götüren zanlılar karın, sırt ve boğaz bölgelerinden bıçakladıktan sonra kaçtı.

Ağır yaralı E. Ö. sürünerek yola çıkmayı başarınca yardım istedi ve 4 hastane dolu oldukları gerekçesiyle kendisini kabul etmeyince Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından polis E. Ö.’yü bıçaklayan kişilerin kiralık araç kullandığı belirledi. Araçta bulunan GPS sistemi sayesinde otomobilin Kadıköy’de olduğu tespit edildi. Rıhtım caddesinde bir benzinciye giren otomobile operasyon düzenlendi. Baskında araç içinde bulunan Emin K. ile Mustafa Ç.’yi gözaltına alındı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Emin K. ile Mustafa Ç. suçlarını itiraf etti ve "Arabadan nereli olduğunu sorduk. Memleketini söyleyince, hemşeri olduğumuz ortaya çıktı. Bunun üzerine bizim, ‘bizim memleketten travesti çıkmaz’ sözlerimiz üzerine aramızda kavga çıktı. Bu nedenle de onu bıçakladık" dediler.

Zanlılar Emin K. ve Mustafa Ç. işlemlerinin bitmesinin ardından İstanbul Adliyesine gönderildi.

Kaynak: KaosGL