15 Mart 2012 Perşembe

"Eşim pense ile dudaklarımı ezerek işkence yaptı.”

Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşayan ve ilköğretimi 8’inci sınıfta bırakan S.B. (16), 6 ay önce Sakarya’da oturan teyzesinin oğlu B.K. (20) ile yaşamaya zorlandı.

Bir süre sonra sürekli dövülüp işkence gördüğünü belirten S.B., ailesine durumu anlattı. Ailesi de savcılığa başvurdu. Vücudunda yanık izleri bulunan S.B., tedavi altına alındı.

Eşi, kayınvalidesi ve kayınpederinden işkence gördüğünü anlatan S.B., “4 aylık evliyken şiddet başladı. Eşim pense ile dudaklarımı ezerek işkence yaptı.”

Kayınpederim tecavüz etti!

S.B. yaşadığı dehşeti anlattı: “Kayınvalidem bir gün kazanın altındaki közden çıkardığı sıcak demiri cinsel organıma bastırdı, demirle dövdü. Kayınpederim S.K., yılbaşı gecesi tecavüz etti. Aileme anlatınca eşim ve kardeşleri beni Sakarya Nehri’ne götürüp ‘Atarız’ diye tehdit ettiler.” S.B.’ye işkence yaptığı ileri sürülen aile üyeleri polis tarafından yakalandı. Kayınvalide H.K. ile kayınpeder S.K. tutuklandı. S.B.’nin birlikte yaşamaya zorlandığı B.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA
Kaynak: Haberlink