22 Mart 2012 Perşembe

Kaos GL'den danışmanlık hizmeti

Kaos GL Derneği, bir psikolog eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti başlıyor. Psikolog Yağcıoğlu, cinsel yönelim ya da cinsiyet kimliği ile ilgili her türlü soruları yanıtlayacak.

Kaos GL Derneği, her Çarşamba 10.00-14.00 saatleri arasında Psikolog Sedat Yağcıoğlu ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak.

Bu hizmetten faydalanmak için derneği arayarak randevu almak gerekiyor.

Dernekten yapılan açıklamada, danışmanlık hizmetinde "Açılma sorunları mı yaşıyorsunuz? Cinsel yöneliminiz ya da cinsiyet kimliğiniz ile ilgili sormak istedikleriniz mi var? Ailenizde, mahallenizde, okulunuzda, iş yerinizde cinsel yöneliminiz ya da cinsiyet kimliğiniz nedeniyle sorunlar mı yaşıyor, ayrımcılığa mı uğruyorsunuz? Arkadaşlarınızla, sevgilinizle, partnerlerinizle ilgili dertleşmek mi istiyorsunuz? Cinsellik konusunda merak ettikleriniz, öğrenmek istedikleriniz mi var?" gibi sorulara yanıtlar bulunabileceği belirtildi.

Açıklamada, "Bu ve bunun gibi konularda bizimle birlikte olmak, bizimle paylaşımda bulunmak isterseniz Kaos GL Derneği olarak her Çarşamba 10.00-14.00 saatleri arasında sizlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde araştırma görevlisi, psikolog Sedat Yağcıoğlu ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek üzere her Çarşamba Kaos GL Derneği'nde" denildi.

Kaynak: ETHA