16 Ocak 2012 Pazartesi

YARIN: KÜRK/DERİ ZULMÜNÜ TEŞHİR EDİYORUZ!


YARIN açılışı yapılacak olan İstanbul'da 6.sı düzenlenen ve küresel ölçekte her yıl milyonlarca hayvana deri ve kürkleri için zulüm uygulayan firmaların bir araya geleceği Uluslararası Deri ve Kürk Fuarı'nın açıldığı gün orada olacağız ve bu zulüm endüstrisini protesto edeceğiz.

Haklara ve yaşama saygısı olan herkesi bu zulüm endüstrisini protesto etmek ve bu şirketlerin ne kadar zalim bir endüstrinin parçası olduklarını yüzlerine haykırmak için YARIN orada buluşmaya davet ediyoruz.
FACEBOOK ETKİNLİK GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!!
Tarih: YARIN 17 Ocak 2012 Salı

Saat: 12:30

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
E5 Karayolu Gürpınar Kavşağı, 34522, Beylikdüzü, Büyükçekmece
İstanbul


Kürk/deri zulmünü teşhir ve protesto etmek için iki aydır hazırlandığımız fuar protestomuza birkaç gün kaldı. Bu hazırlık sürecinde Taksim Galatasaray Lisesi önünde kürk-deri karşıtı standlar açarak ve sokakta kürk endüstrisindeki zulümle ilgili film gösterimleri düzenleyerek bu konuda toplumsal farkındalık yaratmaya ve kamuoyu tepkisi oluşturmaya çabaladık. 

Kürk/deri karşıtı stantlarımızdaki amacımızın gerçekleşmesine fiili olarak katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz. 




Kürk ve deri endüstrisinde her yıl milyonlarca kedi ve köpeğin yanında çakal, vaşak, karakulak, leopar, keseli sıçan, kunduz, misk faresi, su samuru, rakun, fok gibi evcil olmayan birçok hayvan; tuzaklar ve çiftliklere tıkılmak suretiyle boyun kırma, kesme, tel ile boğma, asma, vajinadan elektrik verme, belkemiği ve boyun kırma, kimyasallarla zehirleme gibi zalim süreçlerden geçirilerek katlediliyor. Bu endüstrinin yıkımı sadece hayvanlarla da sınırlı değil, hayvanların katledilmesi sırasında oluşan atıklar yoluyla suyu ve çevreyi de ciddi derecede tehdit ediyor.

Kürk Cinayettir: Bu Suça Ortak Olma!

Tüm hayvan hakları savunucularını, ekolojistleri ve insana-hayvana-doğaya yapılan tüm zulümlerin karşısında olan herkesi, bu zulüm endüstrisini protesto etmek ve ne kadar zalim bir endüstrinin parçası olduklarını yüzlerine haykırmak için hem fuar açılışına hem de kürk-deri karşıtı standlarda buluşmaya davet ediyoruz.

YERYÜZÜNE ÖZGÜRLÜK DERNEĞİ